DHL plănuiește o investiție importantă pe aeroportul clujean

Una dintre cele mai cunoscute companii de poștă și logistică din lume, Deutsche Post DH, este interesată să dezvolte pe Aeroportul Internațional din Cluj-Napoca un proiect de investiții. În acest sens, o delegație a gigantului german s-a aflat marți, în orașul nostru, unde s-a întâlnit cu reprezentanți ai Consiliului Județean Cluj.

Vicepreședintele CJ Cluj, Marius Mînzat, împreună cu Mariana Rațiu, director al direcției de Dezvoltare și Investiții din cadrul forului administrativ județean, au primit marți, vizita unei delegații economice, conduse de către Jens Rethwisch, reprezentant al Deutsche Post DHL.

Pe parcursul întâlnirii ce a avut loc la sediul Consiliului Județean s-a discutat despre intenția companiei de logistică DHL de a derula un proiect de investiții în cadrul Aeroportului Internațional „Avram Iancu” Cluj. Totodată, cu acest prilej, au fost prezentate și analizate detaliile tehnice pe care le presupune o astfel de inițiativă, precum și modalitățile concrete prin care aceasta se poate materializa.

La finalul întâlnirii, cele două părți au stabilit demersurile procedurale și legislative care vor fi întreprinse în perioada imediat următoare.

Discuțiile purtate au fost punctuale și au vizat, preponderent, direcțiile strategice de acțiune și implementarea unui proiect de transport logistic pe teritoriul județului nostru. Consiliul Județean rămâne deschis tuturor propunerilor și colaborărilor de acest fel, reciproc avantajoase și care sunt extrem de benefice mediului de afaceri clujean și nu numai”, a declarat Marius Mînzat.

A.M.C.

 

 

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut