Dezinsecție la Gherla

Așa cum se întâmplă în fiecare an în această perioadă, Primăria Municipiului Gherla a demarat, zilele trecute, obișnuita acțiune de dezinsecție pe domeniul public al orașului.

Prima operațiune s-a desfășurat pe terenul 2 de fotbal al stadionului Olimpia, din parcul mare. Restul operațiunilor, în funcție de condițiile meteorologice, au fost derulate pe raza parcului, parcul de pe strada Clujului, teren fotbal 1 al Bazei Sportive Olimpia, str. Liviu Rebreanu, zona Canalul Morii (tronson situat între str. Parcului și str. Clujului), străzile din cartierul Tineretului, inclusiv locul de joacă pentru copii, Sărătura, Băița (loc de joacă pentru copii), str. Călărași (loc de joaca pentru copii). Obiectivul acțiunilor de dezinsecție, desfășurate în conformitate cu legislația, este combaterea dăunătorilor cauzatori de disconfort pentru populație (țânțari, muște, căpușe) din parcuri, spații verzi, aliniamente stradale, lacuri, cursuri de apă.

Populația a fost receptivă la această nouă operațiune de menținere a curățeniei pe raza municipiului și de combatere a dăunătorilor mai ales în incinta frumosului parc, luat cu asalt în aceste zile călduroase.

Szekely Csaba

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut