Descinderi, la Cluj, la persoane bănuite de trafic de droguri

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Alba Iulia, împreună cu procurorii DIICOT – Serviciul Teritorial Alba Iulia, au efectuat 34 de percheziții domiciliare în județele Alba, Cluj și Brașov, la persoane bănuite de trafic de droguri de risc, mare risc și substanțe psihoactive.

„Din cercetări a rezultat că acestea ar fi procurat, deținut, transportat și comercializat droguri din categoria celor de risc (cannabis), de mare risc (comprimate MDMA), precum și substanțe cu efecte psihoactive, unor persoane din județele Alba și Cluj” – informează IGPR.

Conform aceleiași surse, în urma celor 34 de percheziții domiciliare efectuate, au fost descoperite plicuri cu substanță pulverulentă, cântare electronice de precizie, muguri de cannabis, precum și 100.000 de lei, în legătură cu care există suspiciunea că provin din activitatea infracțională.

Nouă persoane au fost conduse la sediul DIICOT – Serviciul Teritorial Alba Iulia, pentru audieri

Acțiunea a beneficiat de sprijinul Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române, al BCCO Cluj, BCCO Mureș, BCCO Brașov, IPJ. Alba, IJJ Alba, IJJ Cluj și BMJ Mureș.

D.S.F.        

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut