Deputatul Sorin Bota vrea amânarea alegerilor pentru primăvara 2021

Deputatul independent Sorin Bota (foto) consieră că prioritatea momentului nu sunt alegerile locale și parlamerntare, care, în viziunea sa, pot fi amânate pentru primăvara anului viitor, ci o guvernare responsabilă, care să facă față situației actuale marcată atât de o criză sanitară, cât și de una economică.

”Apreciez apelul premierului Orban adresat primarilor, acela de a se implica activ în combaterea răspândirii virusului. În aceste momente este mult mai important să se gândească responsabil la modul în care această țară este guvernată, atât la nivel central, cât și la nivel local, iar alegerile locale și parlamentare să fie amânate pentru primăvara anului viitor.

În situația actuală nu este prioritar să schimbăm aleșii, ci este important ca cei aleși, care sunt deja familiarizați cu ceea ce au de făcut, să găsească cele mai bune soluții pentru români.

Dacă acum dăm cu stângul în dreptul și nu avem luciditate vom suferi mai târziu. Buluceala politică trebuie să treacă în plan secund pentru că avem timp de alegeri și după ce scoatem țara din impas. Concentrați-vă la ceea ce cu adevărat contează pentru că fugiți după prea mulți iepuri și nu mai prindeți niciunul!”, spune deputatul Sorin Bota, fost ministru secretar dde stat în Ministerul Transporturilor.

Articole din aceeasi categorie