Dan Petrescu la CFR până în 2029? Nelu Varga spune că da!

Șansele ca Dan Petrescu să semneze un contract până în 2029 cu gruparea din Gruia sunt tot mai mari. Pricipalul finanțator al campioanei României, Nelu Varga, susține că a discutat în amănunt despre prelungirea contractului antrenorului celor de la CFR Cluj, și că rămâne doar ca acesta să-și pună semnătura pe document.

„Asta este! Am terminat anul pe locul doi, dar suntem în grafic. Mă întrebați dacă Dan a semnat? Dan Petrescu nu a semnat încă prelungirea, dar nu mă mai întrebați de treaba asta că lucrurile sunt clare între noi.

Trebuie ca Dan Petrescu să își mai pună doar semnătura pe contract. Este doar o formalitate, iar el va semna sută la sută cu CFR Cluj. Deja avem acordul lui verbal. Suntem înțeleși. Dan Petrescu o să fie antrenorul nostru până în 2029. Eu deja consider acest lucru”, ne-a declarat Neluțu Varga.

Dan Petrescu are în palmares cinci titluri de campion al României cu echipa din Gruia, și este la al treilea mandat pe banca CFR-ului, precedentele fiind în perioadele iunie 2017- iunie 2018, și, respectiv, martie 2019 – noiembrie 2020.

Contractul său actual este scadent în 2024.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut