Cursuri gratuite pentru elevi, în tabăra educativă „Împreună pentru educație”

Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României organizează o nouă tabără educativă, în cadrul Programului de Voluntariat „Împreună pentru Educație”.

În cadrul taberi vor avea loc trei cursuri, susținute de copii olimpici, voluntari în cadrul acestui program.

Cursul „Excelența prin matematică” se adresează elevilor de gimnaziu, mai exact celor care vor fi în clasa a VII-a în anul școlar 2022-2023 și are ca obiectiv sprijinirea și dezvoltarea elevilor capabili de performanță, prin creativitate și inovație, pentru dezvoltarea capacităților individuale la nivel maximal, prin rezolvarea de probleme specifice Olimpiadei Naționale de Matematică.

Cursul „Magia Fizicii” se adresează celor încadrați în anul școlar 2022-2023, în clasa a VI-a și are ca obiectiv introducerea elevilor în lumea fizicii.

Cursul de pregătire pentru Olimpiada Națională de Matematică se adresează copiilor cu vârsta cuprinsă între 14 și 16 ani, obiectivul principal al cursului fiind inițierea participanților în unele dintre cele mai importante capitole necesare pregătirii Olimpiadei Naționale pentru clasa a IX-a.

Cursurile sunt GRATUITE, vor începe în 6 august și vor avea loc ONLINE, pe platforma educațională Școala FDVDR. Termenul limită pentru înscrieri este 4 august. Copiii interesați de aceste cursuri se pot înscrie, prin completarea unui formular, pe site-ul www.fundatiadanvoiculescu.ro.

M. T.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut