Creșa “Ursulețul” și-a deschis porțile pentru cei mici

Noua creșă „Ursulețul” de pe strada Meziad, cu 90 de locuri, și-a deschis din 1 iulie porțile pentru copiii clujenilor, a anunțat primarul Emil Boc.

Creșa de pe strada Meziad este finalizată încă din luna mai, dar au mai fost necesare anumite demersuri tehnice pentru a-și deschide porțile, una din acestea fiind actualizarea indicatorilor tehnico-economici, pentru ca procedura de recepție și de obținere a avizului ISU să fie duse la capăt.

„În condițiile acestea, nu am mai așteptat până la ședința ordinară următoare, am considerat că fiecare zi e importantă și dacă acest demers tehnic este necesar, să îl facem imediat astfel încât copiii, părinții, să beneficieze cât mai repede de aceste locuri pregătite în această creșă”, spunea, în luna mai, primarul Emil Boc.

Proiectul care a vizat Creșa Ursulețul a presupus extinderea și construirea unui nou corp de clădire, care dispune de spații de joacă, săli de dormit, spații pentru activități, grupuri sanitare, spații verzi, și nu numai.

Vă reamintim, lipsa locurilor în creșele clujene este una dintre cele mai stringente probleme actuale, iar o prioritate anunțată de municipalitate a fost construirea de noi astfel de unități de învățământ.

Anca M. Colibășanu

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut