Creșa de pe strada Meziad a fost finalizată

Consilierii locali clujeni au votat, vineri, în unanimitate, în ședință de îndată, un proiect de hotărâre care a vizat actualizarea indicatorilor tehnico-economici, mai exact a costurilor pentru obiectivul de investiții „Extindere creșă cu un corp cu destinația de creșă și spații administrative aferente funcțiunii de creșă, branșamente de utilități și deviere rețea edilitară subterană de apă, pe str. Meziad nr. 4”.

Primarul Emil Boc a explicat că s-a dorit dezbatrea acestui proiect de îndată pentru ca cei mici și părinții să poată beneficia de aceste locuri noi în creșă, cât mai repede cu putință.

„Creșa de pe strada Meziad este finalizată, cele 90- de locuri sunt la dipoziția copiilor. Avem de îndeplinit câteva proceduri tehnice pentru a ajunge copiii la creșă, iar una din aceste proceduri este actualizarea indicatorilor tehnico-economici, pentru ca procedura de recepție și de obținere a avizului ISU să fie dusă la capăt. În condițiile acestea, nu am mai așteptat până la ședința ordinară următoare, am considerat că fiecare zi e importantă și dacă acest demers tehnic este necesar, să îl facem imediat astfel încât copiii, părinții, să beneficieze cât mai repede de aceste locuri pregătite în această creșă”, a decarat primarul Emil Boc.

Proiectul care a vizat Creșa Ursulețul a presupus extinderea și construirea unui nou corp de clădire, care dispune de spații de joacă, săli de dormit, spații pentru activități, grupuri sanitare, spații verzi, și nu numai. Proiectul a fost votat în unanimitate, cu 23 de voturi.

Vă reamintim, lipsa locurilor în creșele clujene este una dintre cele mai stringente probleme actuale, iar o prioritate anunțată de municipalitate a fost construirea de noi astfel de unități de învățământ.

Anca M. Colibășanu

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut