Consiliul Local Cluj-Napoca a fost constituit

Primarul Emil Boc și cei 25 de aleși locali au depus, miercuri, jurământul, în cadrul unei ședința solemne de constituire a noului Consiliu local al municipiului Cluj-Napoca.

Ședința s-a desfășurat în prezența prefectului Mircea Abrudean și a președintelui Consiliului Județean, Alin Tișe.

Primarul Emil Boc a subliniat căva fi deschis într-o manieră eco şi nu ego la toate propunerile pe care le vor avea consilierii, astfel încât Clujul să rămână un oraş de referinţă în România și în Uniunea Europeană.

„Dragi clujeni, în primul rând vreau să vă mulțumesc dumneavoastră clujenilor, pentru încrederea pe care mi-ați acordat-o mie și consilierilor locali pentru a coordona destinul Clujului, în următorii patru ani. Este o onoare și o responsabilitate, în același timp. Obiectivul nostru este foarte clar, de a menține Clujul pe primul loc, de a avea un Cluj sănătos, un oraș cu cea mai bună calitate a vieții, inovativ, smart, un oraș în care să îți placă să trăiești și să muncești. Pentru asta avem nevoie să lucrăm împreună, de aceea mă adresez tuturor consilierilor locali dincolo de felicitările pe care le-am adresat pentru alegerea lor de a reprezenta clujenii, pentru a le spune că voi fi deschis într-o manieră eco, și nu ego la toate propunerile pe care le vor avea, astfel încât Clujul să rămână un oraș de referință în România și Uniunea Europeană.

Trăim vremuri dificile, și trebuie să fim uniți ca și comunitate ca să trecem cu bine peste această perioadă. Sunt convins că spiritul civic al clujenilor ne va ajuta, la fel ca dedicația cadrelor medicale care se află de mai bine de șase luni în prima linie, le felicit, iar noi trebuie să ajutăm din spatele frontului, să purtăm mască, să ne spălăm pe mâini, să păstrăm distanța. Este important ca cetățenii și corpul medical să lupte împreună pentru a trece peste acest impediment. Și poate mai mult ca niciodată, este actuală fraza unui președinte american- nu întreba ce poate face țara pentru tine, ci întreabă ce poți face tu pentru ea. Cred că acum este momentul ca împreună să depășim aceste momente grele, prin responsabilitatea fiecăruia dintre noi”, a declarat Emil Boc.

Anca M. Colibășanu

Recomandat pentru dvs.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut