Conferința Cluj Innovation Days: Digitalizarea, soluție la criza din business

Conferința Cluj Innovation Days care va care va avea loc online în perioada 12-14 octombrie,este organizată de Cluj IT Cluster, în parteneriat cu Universitatea Babeș-Bolyai și Activize în cadrul proiectului FutureSkills, va dezbate noile forme de inovare de business în contextul crizei actuale generate de panddemie.

Conferința va avea loc pe platforma HopIn, unde participanții vor avea oportunitatea de a urmări live sesiunile, li se va oferi spațiul necesar de a face networking și posibilitatea de a vizita standurile virtuale ale companiilor participante. Accesul participanţilor este gratuit, iar cei interesați să participe pot solicita un bilet completând formularul de pe website-ul conferinței. Mai multe detalii privind pre-înregistrarea sunt disponibile la adresa https://clujinnovationdays.com/

Cine poate participa

La conferință se pot înscrie: * manageri din companii medii sau mijlocii active în regiunea Transilvaniei, și nu numai, în industrii precum software, telecomunicații, HoReCa, sănătate, biotech, producție, având un interes ridicat privind procesele de digitalizare * antreprenorii sau persoanele care au o idee de start-up și doresc să descopere cum să se adapteze la noul mediu de business și de piață * reprezentanţi şi angajaţi ai companiilor locale din regiunea Nord-Vest interesaţi de dezvoltare profesională şi îmbunătăţirea continuă a competenţelor * studenții ce își doresc să completeze studiile lor cu experiențe din mediul practic de business.

Peste 20 de speakeri

Temele abordate se referă la adaptarea vieții profesionale și a organizațiilor folosind noi modalități de învățare, digitalizare de procese, dezvoltare de business și formare de parteneriate bazate pe online.

Agenda este organizată în discursuri și discuții coordonate de moderatori în care specialiști din industrii diverse povestesc și dezbat subiectele principale ale conferinței. În prima zi se va vorbi despre agilitate în cadrul organizațiilor, creșterea rezilienței companiilor mici și medii, despre adoptarea tehnologiei IA (Inteligență Artificială) în societate și mediul de business. Ziua a doua aduce discuții despre aptitudinile pentru un loc de muncă global, cum ar fi internaționalizarea, strategii de go-to-market și financiare, idei de digitalizare și reinventarea în era AI. In ultima zi vor avea loc dezbateri despre digitalizarea IMM-urilor și soluții în cadrul crizei actuale.

Primele două zile de conferință vor reuni peste 20 de speakeri, printre care: Peter Leeson (fondator al Orchestrated Knowledge), Jerome Barrand (președinte agil’OA), Stelian Brad (președinte Cluj IT Cluster), Si Alhir (Digital Transformation Leader), Anna Linck (EU Policy Manager, Digital SME Alliance), Răzvan Voica (CEO și cofondator Școala Informală de IT) și Florin Jianu (președinte al Consiliului Național al Întreprinderilor Private Mici și Mijlocii din România).

Conferința este organizată în cadrul programului Future Skills, implementat de Cluj IT Cluster în parteneriat cu Asociația Patronilor și Meseriașilor Cluj şi Școala Informală de IT.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut