Concurs județean: Scrisoare pentru mama

Primăria Municipiului Turda, Biblioteca Municipală „Teodor Murășanu” Turda și Asociația „Împreună Pentru Voi” Turda organizează, în perioada 27 februarie – 3 martie, a treia ediție a concursului județean „Scrisoare pentru mama”.

La concurs pot participa copiii din ciclul primar, clasele II-IV și ciclul gimnazial, clasele a V-a, din municipiul Turda și împrejurimi (județul Cluj). Concurenții își vor folosi talentul și creativitatea pentru a compune cele mai frumoase scrisori adresate mamelor, iar fiecare participant va participa cu o singură lucrare, care trebuie să fie rezultatul activității sale individuale. Sunt acceptate DOAR scrisorile scrise de mână, citeț (format A4, minim o pagină și jumătate, maxim 3 pagini). Aceste pagini vor fi însoțite, pe o pagină separată, de un desen reprezentativ zilei de 8 Martie. Scrisorile vor avea, OBLIGATORIU, notate pe ultima pagină: numele și prenumele concurentului, numele și prenumele mamei, clasa și școala copilului.

Scrisorile și desenele vor fi aduse, până în data de 6 martie, la Filiala Oprișani a Bibliotecii Municipale „Teodor Murășanu” (internatul Liceului „Liviu Rebreanu” Turda – parter, str. Macilor 1, Turda). Acestea vor rămâne în custodia organizatorilor și vor fi publicate în spațiul online și mass-media.

„Știm că voi, copiii, le mulțumiți mamelor voastre pentru tot ceea ce fac pentru voi. Indiferent dacă mulțumirile voastre sunt prin gesturi sau vorbe, avem certitudinea că sunt extrem de apreciate de mama voastră, chiar dacă ea nu arată acest lucru în fiecare moment. Surprinde-ți plăcut mama cu un cadou special, deosebit, realizat de tine, prin care sa îi arăți cât de mult o iubești, o prețuiești și cât de importantă este pentru tine! În perioada 27 februarie – 3 martie 2023, de-a lungul a 5 zile, îți dăm posibilitatea de a-i mulțumi mamei tale cu ocazia zilei de 8 Martie. Te provocăm să îi mulțumești printr-o scrisoare care să cuprindă toată iubirea ta pentru ea. Cadourile nu vor compensa niciodată faptele mamei, dar cuvintele tale așternute pe o bucată de hârtie, scrise din suflet, vor dăinui veșnic” – este mesajul transmis de organizatori.

Concursul face parte din cadrul Proiectului Educațional Județean „Zâmbet de copil – O lume de poveste”.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut