Concertul „LIKE IT IS”: New Seeds Quartet la Casa Tranzit

Casa Tranzit, unul dintre cele mai longevive centre culturale din România, se pregătește să găzduiască un eveniment muzical special în data de 20 septembrie la ora 19.00, sub numele de „LIKE IT IS”. Acest eveniment face parte din proiectul REZONANȚE // Colaborări transnaționale în muzica contemporană și promite o seară de neuitat pentru iubitorii de muzică de calitate.

New Seeds Quartet, o formulă muzicală inedită care aduce împreună patru muzicieni consacrați pe scena muzicală locală și internațională, va fi vedeta serii. Cu Alex Munteanu la saxofon tenor, Albert Tajti la pian acustic, Alexandru „Mike” Marin la bass și Sergiu Fănică la tobe, publicul se poate aștepta la o experiență muzicală unică.

Repertoriul pentru acest eveniment a fost aranjat special, oferind un amestec captivant de jazz contemporan cu nuanțe de hip-hop și free jazz. New Seeds Quartet promite să ofere o seară de muzică de cea mai înaltă calitate, cu improvizații impresionante și interacțiunea captivantă a muzicienilor.

Alex Munteanu, originar din Brașov, și-a început cariera muzicală în jurul anului 2000 și are o experiență bogată pe scena de jazz din România. Albert Tajti, compozitor și pianist de jazz, explorează o gamă largă de genuri muzicale, de la funk la electro și hip-hop. Alexandru „Mike” Marin, specialist în contrabas clasic, activează pe scena de jazz din 2017 și studiază compoziție, contrabas și chitară bass la Universitatea Națională de Muzică din București. Sergiu Fănică, pasionat de improvizație și fuziunea genurilor muzicale, a absolvit la secția de creativitate muzicală în Londra în 2017 și a înființat Atelierul de Tobe din Cluj în 2020.

Concertul „LIKE IT IS” face parte din proiectul REZONANȚE // Colaborări transnaționale în muzica contemporană, care își propune să faciliteze dialogul cultural la nivel local, european și internațional. Acest proiect promovează teoriile muzicale contemporane și dezvoltarea practicii muzicale.

Biletele pot fi achiziționate atât online, de pe pagina eventbook, cât și la fața locului, cu plată în numerar, la Casa Tranzit.

Casa Tranzit, centru cultural independent a fost un pilon al scenei culturale românești timp de 26 de ani și a avut un impact semnificativ asupra comunității.  Rezonanțe este un proiect cultural co-finanțat de Fundația Communitas și Administrația Fondului Cultural Național (AFCN).

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut