Clujean prins în flagrant delict cu aproximativ 4 kilograme de cannabis

Polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Bistrița-Năsăud și procurorii DIICOT – BT Bistrița-Năsăud au prins în flagrant delict o persoană bănuită de complicitate la introducerea în țară de droguri de risc și trafic de droguri de risc.

„La data de 15 iunie, într-o stație de distribuție a carburantului din municipiul Cluj-Napoca, polițiștii au depistat un tânăr de 26 de ani, din Cluj-Napoca, în timp ce ar fi ridicat un colet expediat din Spania, prin intermediul unei societăți de transport internațional. În urma controlului efectuat, polițiștii au descoperit un bagaj în care se aflau 4 pachete vidate, ce conțineau o substanță vegetală de culoare verde. În urma analizelor de laborator a rezultat faptul că este vorba de 4 kilograme de cannabis” – informează IGPR.

Conform aceleiași surse, au mai fost descoperite și ridicate, în vederea continuării cercetărilor, un dispozitiv de mărunțit, tip grinder, mai multe fragmente de cannabis sub formă de muguri, două telefoane mobile, două cartele telefonice și 1.600 de euro.

Tânărul a fost condus la audieri, ulterior fiind reținut pentru 24 de ore, prin ordonanța procurorului din cadrul DIICOT- BT Bistrița-Năsăud, acesta fiind cercetat pentru complicitate la introducerea în țară de droguri de risc și trafic de droguri de risc. Tânărul va fi prezentat Tribunalului Bistrița-Năsăud, în vederea arestării preventive.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române.

D.S.F.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut