Cluj Youth Mapping sau „povestea comunității de tineret din județul Cluj”

Federația Tinerilor din Cluj, împreună cu SDG CoLab și cu sprijinul financiar al Fundației Botnar a pus bazele unei inițiative inedite, denumită „Cluj Youth Mapping”, prin care își propun să cerceteze activitatea segmentului de tineret din județul Cluj. Scopul cercetării este „de a servi drept facilitator pentru promovarea incluziunii și a implicării tinerilor în procesul decizional, de a îmbunătăți starea lor de bine, și de a deveni un exemplu pentru alte orașe din România, Europa și din întreaga lume”.

Prin această inițiativă, organizatorii își doresc „să construiască o comunitate unită și o bază de date care să fie accesibilă publicului larg, prin care activitățile tinerilor să fie scoase în evidență”. În plus – precizează aceștia -, vor fi explorate bunele practici de la nivel local și organizațiile de tineret vor fi consultate pentru îmbunătățirea activităților acestora.

Sunt invitate să participe la studiu organizațiile neguvernamentale, grupurile informale, instituțiile, companiile, sau alte forme de structuri care derulează activități cu și pentru tinerii din județul Cluj. Formularul de înscriere este disponibil pe www.clujyouthmapping.ro.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut