Clinica clujeană Cardiomed devine parte a Grupului ARES

Cel mai mare spital privat de cardiologie intervențională din România și cea mai importantă clinică privată din Cluj-Napoca, specializată în cardiologie, își unesc forțele pentru a le oferi pacienților o experiență terapeutică completă, de la investigații și diagnostic, la tratament intervențional.

Începând din  22 decembrie, clinica clujeană Cardiomed devine parte a Grupului ARES. Astfel, combinând serviciile Cardiomed Cluj cu propria sa rețea de centre de cardiologie și radiologie intervențională, ARES își extinde serviciile de ambulatoriu și imagistică, abordând nevoile pacienților într-un stadiu timpuriu în diagnosticarea acestora și oferind soluții integrate preventive și curative. Echipei medicale ARES, formată din peste 25 de medici clinicieni și intervenționiști, i se alătură medicii Cardiomed, cea mai mare echipă medicală privată din Cluj-Napoca, numărând peste 145 de medici clinicieni, dintre care 28 medici cardiologi. ARES devine astfel principalul furnizor privat de servicii medicale cardiologice și conexe din Cluj, oferind servicii de imagistică (CT, RMN, mamograf, DEXA), consultații clinice și proceduri de cardiologie și radiologie intervențională.

Conform celor anunțate, miercuri, pacienții vor putea accesa la ARES toată gama de servicii medicale, de la investigații imagistice, consultații clinice pentru peste 20 de specialități, tratamente oncologice, mică chirurgie, precum și tratamente intervenționale pentru afecțiuni cardiovasculare. ARES va funcționa în trei locații din Cluj-Napoca și plănuiește să se extindă suplimentar, atât în oraș, cât și în regiune.

Fondatoarea Cardiomed, medicul Carmen Mureșan, va rămâne în cadrul companiei pentru a continua dezvoltarea ambulatoriului de specialitate, alături de echipa pe care a construit-o și a condus-o cu succes în ultimii 12 ani.

”Acest parteneriat cu ARES ne va accelera creșterea în Cluj și în regiune, în timp ce pacienții noștri vor avea parte de soluții integrate de cardiologie, de la diagnostic, la tratament intervențional. Ne dorim să continuăm să extindem activitatea Cardiomed, ca parte a Grupului ARES, să dezvoltăm baza solidă de servicii medicale de înaltă calitate oferite de echipa noastră, dedicată în totalitate nevoilor pacienților noștri”, declară dr. Carmen Mureșan.

Înființată în 2008, Cardiomed este în prezent cea mai mare clinică privată specializată pe cardiologie din Cluj-Napoca. ARES este unul dintre principalii furnizori de servicii medicale din România, oferind soluții terapeutice inovatoare de cardiologie și radiologie intervențională în spitale publice și private din București, Cluj-Napoca, Pitești, Constanța și Tulcea. Din 2019, ARES este deținut de fondul american de investiții Highlander Partners, care administrează peste 2 miliarde de dolari din capital propriu.

M. TRIPON

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut