Cinci persoane rănite la Jucu

Cinci persoane, dintre care o minoră de 11 ani, au fost transportate la spital în urma unui accident rutier care a avut loc în localitatea Jucu şi în care au fost implicate două autoturisme, unul răsturnându-se.

„Se deplasează la faţa locului două autospeciale, un echipaj SMURD de terapie intensivă mobilă şi două ambulanţe SAJ. Au fost implicate în accident două autoturisme, dintre care unul era răsturnat atunci când au ajuns forţele noastre la faţa locului. De asemenea, pompierii au găsit 6 persoane, dintre care 3 erau blocate în maşina răsturnată, potrivit primelor informaţii. Salvatorii au extras în siguranţă toate victimele, care sunt evaluate de către echipajele medicale. Faţă de ce am comunicat anterior, la intervenţie iau parte forţe suplimentate. Astfel, la misiune intervin două autospeciale, dintre care una cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD de terapie intensivă mobilă şi trei ambulanţe SAJ”, se arată în două informări ale ISU Cluj.

Potrivit unei informări ulterioare, cinci persoane au fost transportate la spital.

„În urma acestui eveniment rutier au fost transportate la spital o minoră de 11 ani, o femeie de 53 de ani şi trei bărbaţi cu vârste cuprinse între 34 şi 53 de ani. Cu toţii erau conştienţi şi cooperanţi”, mai arată ISU Cluj.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut