Cinci minute cu Răzvan Szopka, portarul Potaissei Turda

Portarul Potaissei Turda respectă măsurile de izolare și se antrenează la domiciliu, așa cum fac și ceilalți componenți. Acesta a răspuns la câteva întrebări pe adresa de facebook a grupării antrenată de Horațiu Gal. Szopka îi îndeamnă pe români să rămână acasă, să păstreze distanța socială. Acesta se antrenează zilnic, iar în restul timpului citește, ascultă muzică și vizionează filme.

 

𝐂𝐮𝐦 𝐭𝐞 𝐩𝐫𝐨𝐭𝐞𝐣𝐞𝐳𝐢 𝐝𝐞 𝐜𝐨𝐫𝐨𝐧𝐚𝐯𝐢𝐫𝐮𝐬?
Răzvan Szopka: În primul rând, cred că cel mai important lucru: rămânând în casă, evitând contactul cu alte persoane, ieșitul din locuință fiind doar la cumpărăturile de strictă necesitate. În felul acesta ne protejam pe noi și pe ceilalți!

𝐂𝐮𝐦 𝐭𝐞 𝐦𝐞𝐧𝐭̦𝐢𝐢 𝐢̂𝐧 𝐟𝐨𝐫𝐦𝐚̆?
Răzvan Szopka: Încerc să rămân optimist și îmi focalizez atenția pe lucruri care mă energizează. Mi-am propus să îmi mențin autodisciplina și să fac mișcare în fiecare zi, alimentație corectă, citit, muzică, filme.

 

𝗥𝗲𝗰𝗼𝗺𝗮𝗻𝗱𝗮̆ 𝗰𝗮̂𝘁𝗲𝘃𝗮 𝗳𝗶𝗹𝗺𝗲/𝘀𝗲𝗿𝗶𝗮𝗹𝗲 𝗹𝗮 𝗰𝗮𝗿𝗲 𝘁𝗲 𝘂𝗶𝘁̦𝗶!
Răzvan Szokpa: Zilele trecute am văzut „Rocketman” din 2019. Este vorba despre biografia muzicianului Elton John!

𝗧𝗿𝗮𝗻𝘀𝗺𝗶𝘁𝗲 𝘂𝗻 𝗺𝗲𝘀𝗮𝗷 𝗽𝗲𝗻𝘁𝗿𝘂 𝘀𝘂𝗽𝗼𝗿𝘁𝗲𝗿𝗶𝗶 𝗵𝗮𝗻𝗱𝗯𝗮𝗹𝘂𝗹𝘂𝗶 𝘁𝘂𝗿𝗱𝗲𝗮𝗻!
Răzvan Szopka: Să înțelegem cu toții situația actuală, să respectăm regulile de izolare și igienă. Nu e simplu, dar vom trece împreună peste asta și sper, cât mai curând, să ne reîntâlnim sănătoși la sală!

 

 

Thalmaier se antrenează cot la cot cu un câine

Un alt jucător al turdenilor, Roland Thalmaier, a postat un filmuleț de aproximativ două minute în care se antrenează cot la cot cu cel mai bun prieten al omului. Este vorba de un Husky Siberian, alături de care aleargă. Mai mult decât atât, patrupedul arată că se descurcă bine și cu mingea de handbal. Spre deosebire de cei care locuiesc în bloc, Roland Thalmaier este un privilegiat, pentru că se poate antrena în curtea casei, un spațiu generos. Fanii echipei Potaissa Turda au putut revedea, prin intermediul paginii oficiale de facebook prima manșă a finalei Cupei Challenge, ediția 2017/2018, ale cărei protagoniste au fost formația antrenată de Horațiu Gal și gruparea greacă AEK Atena. Partida s-a disputat pe 14 mai 2018 și a fost câștigată de turdeni cu 32-22.

 

Articole din aceeasi categorie