CFR Cluj s-a calificat în „sferturile” Cupei României

CFR Cluj s-a calificat în ”sferturile” de finală ale competiţiei eCupa României la fotbal virtual FIFA20, după ce a trecut în ”optimi” de Astra Giurgiu. Campioana României este reprezentată de jucătorii Mike Cestor și Billel Omrani.
Mike Cestor a câştigat duelul cu Gabriel Şerban (6-0), Raoul Baicu l-a învins pe Billel Omrani (3-1), iar victoria clujenilor a fost adusă de Mike Cestor, care s-a impus în faţa lui Raoul Baicu (1-0), prin ”golul de aur”. În ”sferturi” s-au mai calificat Academica Clinceni, Gaz Metan Mediaş şi FCSB. Partidele se dispută în sistem cel mai bun din două meciuri (cu regula ”golului de aur” în meciul al treilea, în caz de egalitate), pe platforma PS4, iar toate echipele au aceeaşi valoare a jucătorilor în joc, rating mediu de 85. Finala eCupei României este programata pe 6 mai. Din cauza unei probleme la nivel global cu aplicaţia de streaming a consolei de joc, duelurile FC Botoşani – Politehnica Iaşi şi FC Hermannstadt – Chindia Târgovişte au fost reprogramate. Universitatea Craiova şi FC Viitorul Constanţa, ultimele două câştigătoare ale Cupei României, sunt calificate direct în ”sferturi”.
Fiecare suporter poate contribui prin eCupa României la susţinerea luptei împotriva coronavirusului. Abonamentele în tribuna virtuala pot fi achiziţionate pe bilete.frf.ro şi bilete.ro. Preţul unui abonament este 10 lei şi pot fi achiziţionate oricâte. Întreaga suma încasată va fi redirecţionată către UNICEF, care va achiziţiona echipamente de protecţie (măşti, mănuşi, ochelari), termometre cu infraroşu şi alte echipamente speciale necesare în pandemie asistenţilor medicali comunitari, asistenţilor şi lucrătorilor sociali care merg pe teren pentru a asigura copiilor vulnerabili şi familiilor acestora servicii de sănătate şi protecţie socială, precizează FRF, organizatoarea competiţiei.

Articole din aceeasi categorie