Cercetați pentru tâlhărie calificată

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca au reținut doi bărbați, de 17 și 23 ani, bănuiți de săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată.

Potrivit IPJ Cluj, la data de 23 noiembrie a.c., polițiștii au fost sesizați de către un conducător auto cu privire la faptul că, în timp ce presta servicii de transport persoane, doi bărbați necunoscuți l-ar fi agresat fizic, ulterior sustrăgându-i din autoturism două telefoane mobile, două tablete, o borsetă cu documente personale și un parfum. Ca urmare a activităților investigativ-operative, cele două persoane au fost identificate, iar la data de 15 decembrie, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Secțiilor 1, 2, 3 și 7 Poliție Cluj-Napoca, au fost desfășurate percheziții la locuințele acestora. La aceeași dată, tânărul de 17 ani a fost condus cu mandat de aducere la sediul unității pentru continuarea cercetărilor, iar în urma probatoriului administrat în cauză, a fost dispusă reținerea acestuia pentru 24 de ore. Ulterior, magistrații din cadrul Judecătoriei Cluj-Napoca au dispus măsura arestului la domiciliu pentru o perioadă de 30 de zile.

De asemeni – precizează sursa citată -, în baza activităților investigative și de cercetare efectuate de polițiștii Biroului de Investigații Criminale, cu sprijinul Secției 7 Poliție Cluj-Napoca, bărbatul de 23 de ani a fost depistat în cursul zilei de joi, 16 decembrie, în zona străzii Calea Dezmirului. Acesta a fost reținut 24 de ore, iar în cursul zilei de vineri instanța a admis propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile.

D.S.F.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut