Cea mai așteptată competiție de IT: Romanian Cyber Security Challenge 2021

În perioada 28-29 august  va avea loc a doua ediție a Romanian Cyber Security Challenge – RoCSC, un eveniment anual ce urmărește să descopere tinere talente în domeniul securității cibernetice.

La competiție pot participa tineri dornici să își demonstreze abilitățile, ce se pot înscrie online până în ziua concursului. Participanții se vor întrece pe 3 categorii: Juniori (16-21 de ani), Seniori (22-26 de ani) și Open (disponibil indiferent de vârstă). Participarea este gratuită.

Tinerii vor trebui să-și demonstreze abilitățile în domenii precum: mobile & web security, crypto, reverse engineering și forensics. Primii clasați la RoCSC21 vor avea oportunitatea de a reprezenta România la Campionatul European de Securitate Cibernetică – ECSC21.

Premiile anunțate, la categoriile Juniori și Seniori: locul I – 2000 euro, locul II – 1000 euro, locul III – 500 euro, locurile 4-10 – premii speciale.

Pentru a fi eligibili pentru premii, jucătorii trebuie să trimită prezentarea soluțiilor la contact@cyberedu.ro. Jucătorii care participă la categoria Open vor primi doar puncte pe platforma CyberEDU și nu sunt eligibili pentru premii.

Competiția este organizată de Centrul Național Cyberint din cadrul Serviciului Român de Informații, Centrul Național de Răspuns la Incidente de Securitate Cibernetică – CERT-RO și Asociația Națională pentru Securitatea Sistemelor Informatice – ANSSI, alături de partenerii Orange România, Bit Sentinel, CertSIGN, Cisco, PaloAlto Networks.

Detalii și înscrieri, pe www.cybersecuritychallenge.ro/

M. T.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut