Cauciucuri în flăcări, în balconul unui bloc de locuințe

Pompierii din cadrul Detașamentelor 2 și 1 Cluj-Napoca au intervenit, luni. pentru stingerea unui incendiu care se manifesta într-un balcon situat la etajul cinci al unui bloc de locuințe de pe strada Mehedinți, din municipiul Cluj-Napoca.

„La fața locului au fost dislocate trei autospeciale de stingere a incendiilor, o autoscară și un echipaj SMURD. Salvatorii au găsit mai multe cauciucuri care ardeau în balconul unui apartament. Majoritatea locatarilor care se aflau în imobil s-au autoevacuat înainte de sosirea echipajelor operative, fiind necesare măsuri de evacuare doar pentru două persoane din apartamente diferite” – a anunțat ISU Cluj.

Anunțarea promptă și intervenția rapidă a pompierilor a împiedicat propagarea flăcărilor mai departe de limitele în care au fost găsite. Au ars mai multe cauciucuri și s-a deteriorat apartamentul din cauza fumului degajat.

O femeie în vârstă de cca 30 de ani a fost consultată de către echipajul SMURD, fără a fi transportată la spital. La prima evaluare aceasta prezenta afecțiuni ușoare.

Cauza probabilă a incendiului este în curs de cercetare.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut