Captură de zile mari

Poliţiştii clujeni au indisponibilizat şi ridicat 710 litri de alcool etilic şi peste 48.000 de ţigări din Ucraina, cu ocazia a trei percheziţii domiciliare, într-un dosar de contrabandă.

„Poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice au indisponibilizat şi ridicat cantitatea de 710 litri de alcool etilic şi peste 48.000 de ţigarete, în urma a trei percheziţii domiciliare efectuate în cursul zilei de 13 septembrie a.c., la locuinţele unor persoane bănuite de activităţi din domeniul contrabandei cu tutun şi alcool”, se arată într-un comunicat trimis, marţi, de IPJ Cluj.

Potrivit sursei citate, faţă de un bărbat de 60 de ani a fost dispusă măsura reţinerii pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.

„Din cercetări a reieşit faptul că în perioada mai-septembrie a.c., patru persoane, cu vârste cuprinse între 50 şi 65 de ani, ar fi deţinut şi comercializat ţigarete de contrabandă şi produse alcoolice neaccizate pe raza judeţului Cluj. În baza probatoriului administrat, la data de 13 septembrie a.c., poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Gherla au efectuat trei percheziţii domiciliare, în municipiul Gherla şi în comuna Cojocna, din judeţul Cluj. Percheziţiile efectuate de poliţişti au condus la ridicarea în vederea confiscării a 48.120 de ţigarete cu timbrul fiscal de provenienţă din Ucraina şi 710 de litri de alcool neaccizat”, se mai arată în comunicat.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut