Cadouri pentru elevii comunei Iclod

Edilii comunei Iclod nu i-au uitat nici la sfârșitul acestui an pe copiii celor cinci sate componente. Cei care conduc destinele localității de pe Valea Someșului Mic au alocat, în preajma sărbătorilor de Crăciun, sume importante pentru procurarea de cadouri ce au fost oferite preșcolarilor și elevilor de pe raza comunei.

La ei, asta este deja tradiție, care nu putea ocoli nici în actuala perioadă a pandemiei. Dacă acum doi ani aceste daruri au fost oferite copiilor în cadrul unor festivități sau programe artistice, de astă dată personalul Primăriei a distribuit în sate pachetele cu dulciuri. Inițial, gestul celor din administrația locală trebuia să fie însoțit și de alte momente, precum și de prezența părinților la programele artistice planificate (mai ales în grădinițe). Din motive sanitare aceste activități nu au mai avut loc, dar asta nu înseamnă că preșcolarii și elevii claselor I-IV și de gimnaziu nu s-au bucurat de cadourile oferite de Primărie.

După cum ne-a spus  primarul Emil Pârțoc, în acest an au primit cadouri de Crăciun 380 de copii din comună. Nici un copil nu a rămas fără pachet, așa cum nici în anii trecuți nu au fost uitați cei mici.

Conform obiceiului, duminică, 26 decembrie, de la ora 16:00, la Centrul Cultural de lângă sediul Primăriei comunei Iclod va avea loc un concert de colinde la care, pe lângă formațiile artistice din comună, vor evolua și invitați din domeniul folclorului.

Szekely  Csaba

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut