Cadouri de Crăciun pentru copiii comunei Cășeiu

Primăria comunei Cășeiu și în acest an continuă obiceiul bun de a aduce bucurii de sărbători tuturor copiilor, indiferent că sunt preșcolari sau elevi la cele două școli gimnaziale din Cășeiu și Rugășești.

Edilii localității din imediata vecinătate a municipiului Dej au luat din timp măsurile necesare aprovizionării cu dulciuri, care, apoi, în zilele următoare, vor fi oferite celor mici, un gest frumos la fiecare sfârșit de an al celor care conduc destinele așezării de pe Someș.

După cum ne-a declarat primarul comunei, Silviu Boldor, nici un elev sau preșcolar nu va rămâne fără cadou. Directorul coordonator al Școlii Gimnaziale Cășeiu, prof. Cristian Groșan, ne-a informat că pe raza comunei sunt în evidență 396 de elevi și că ei se pregătesc să prezinte un concert de colinde sub titlul „Colindăm, pe Domnul lăudăm”. Sub acest generic, elevii celor două școli gimnaziale vor prezenta, în data de 20 decembrie, un spectacol de colinde și scenete biblice, așa cum fac în fiecare an. Cu această ocazie Primăria va oferi micilor interpreți dulciuri și jucării.

Tot cu ocazia sărbătorilor de Crăciun și Anul Nou, elevii comunei Cășeiu au participat la un concurs de desene cu tematica celor două evenimente religioase de la sfârșitul anului, cele mai reușite lucrări fiind expuse în holul unității de învățământ din centrul de comună.

Szekely Csaba

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut