Burse mai mari pentru elevii din Florești

Primarul comunei Florești a anunțat că va propune deliberativului local mărirea burselor pentru elevii din comună. Potrivit edilului, începând cu semestrul al doilea al anului școlar 2021-2022, cuantumul burselor de performanţă, de merit, de studiu şi de ajutor social, de care ar putea beneficia elevii din învăţământul preuniversitar de stat ar urma să crească astfel: 600 lei – bursa de performanță (versus 250 lei în semestrul I); 300 lei – bursa de merit (versus 180 lei în semestrul I); 250 lei – bursa de studiu (versus 140 lei în semestrul I); 300 lei – bursa de ajutor social (versus 120 lei în semestrul I).

„Educația este unul dintre aspectele pe care le susțin cu tărie, de aceea investițiile în educație, în școli, sprijinul pentru elevi, dar și pentru părinți reprezintă o prioritate pentru mine și pentru administrația comunei Florești.

Astfel, vreau să știți că administrația locală își dorește și face tot posibilul de a încuraja eforturile și rezultatele elevilor din comuna noastră”, a declarat Bogdan Pivariu.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut