Bugetul local Gherla în dezbatere publică

Primăria Municipiului Gherla continuă și în acest an obiceiul de a dezbate anumite aspecte edilitare împreună cu locuitorii urbei.

Dacă în anii trecuți au avut loc doar întâlniri periodice cu cetățenii, de astă dată se discută bugetul local 2022 cu populația orașului. Dezbaterea publică va avea loc miercuri, 12 ianuarie, de la ora 17:00, în sala mare a Casei Municipale de Cultură din centrul orașului. Bugetul va fi prelucrat pe domenii de activitate.

Până în prezent nu au fost organizate astfel de dezbateri cu privire la bugetul local, dar trebuie știut că în trecut edilii au aflat mult mai târziu repartizarea sumelor de bani, atât de mult așteptate. La începutul acestui an, iată că se cunosc deja aceste date importante pentru dezvoltarea social-economică și edilitar-gospodărească. Un mare avantaj pentru cei care conduc destinele orașului, fiindcă ei știu cu ce bani pot lucra în acest an, își pot planifica mai devreme investițiile și pot pune în practică proiectele vizate.

La dezbaterea de miercuri vor fi prezenți și consilierii locali, dar și șefii de servicii din cadrul Primăriei.

Dezbaterea publică de la Casa Municipală de Cultură Gherla se va desfășura în condițiile respectării normelor sanitare impuse de pandemie, tot mai răspândită și în urbea de pe Someș.

Szekely Csaba

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut