Bătuta pe loc!

Joacă tare CCR-ul, după cum cântă Avocatul poporului: Dorneanu&echipa de zgomote, oferă ocazia celor aproape 300.000 de amendați, să își găsească dreptatea în instanță.
Mintea nu poate cuprinde, numai dacă e pălită de vreo schizofrenie vioaie, cam ce înseamnă acest lucru, pentru că merge fiecare caz în parte, cu avocatul său în instanță, cu termene, ca și când nu mai există cazuri pe rol, cazuri în așteptare.
Ghici cine NaCl ca un ieduț cu cornițele în bătaia vântului? A3!
Să vedeți canonadă fasolică! Altă echipă în prima linie. Deștile bătrâne joacă tare, dintr-odată Dorneanu este cel mai iubit dintre pământeni. Adevărul este că îl doare în smochina posterioară de românii amendați: aici este bătaie politică în toată regula.
Din start, metoda coerciției financiare a fost una falimentară, nefericită și neproductivă. O scuză o putem găsi doar în faptul că niciun guvern nu s-a confruntat, în ultimii 90 de ani cu o pandemie, de asemenea dimensiune. Sunt, între acestea și amenzi meritate, ați văzut multe mecle ale contravenienților tatuați și bengoși, vorbim, însă, de abuzurile unor păstârnaci, în momentul de glorie, sub acoperirea uniformei, față de bătrâni, de oamenii cumsecade, vinovați, eventual, doar în fața lui Dumnezeu, dar pentru ei, sunt sigur, El nu ar fi scos chitanțierul.
Situația creată, contra-lovitura dată, ce ciudat, imediat după victoria Codruței Kovesi, este forma concretă în care CCR-ul spune că nu își va ridica fundul de pe jilțuri și d’alde omul care nu se bucură și nici nu simte nimic, își va încasa în continuare bănuții, care reprezintă, lunar, cam 25.000 de €. Avocații vor lucra gratuit, creștinește?
Să nu uităm: tot Renățica, avocata boborului și dornenii au decis că desființarea pensiilor speciale este neconstituțională! Ha, ce ‚seși? Poporul, care popor? Mizeria cea mare, oportunitatea de golani, este aceea, că acum, în această conjunctură, ei știu că oamenii nu pot ieși în stradă, să protesteze, împotriva abuzurilor acestei curți cu camioane vechi, ruginite, dar încă în stare să umple aerul cu noxele bolșevice.
Un popor întreg este pus la punct de câțiva oameni care o spun răspicat: ne păstrăm privilegiile, vedeți-vă de moarte și de mască! Noi nu vom șoma niciodată!
Știu japițele, că este o imposibilitate declanșarea în masă de acțiuni în justiție. Ei știu că 200.000 dintre acești oameni, nu au nici bani, nici știința prezentării într-o instanță, sunt bătrâni curați și săraci, ei știu că nu există modalități practice de încărcare a instituțiilor cu sute de mii de dosare. Au reușit să stârneasca speranțe, resentimente?
Da… Ar mai fi o problemică: buiecii, atleții libertății, harmasarii tineri și mâncători de jăratesc spune-vor: „bă, vezi că amenzile-s poveșt? Lasă-i să le dea, hai la șpațir!”

Articole din aceeasi categorie

4 Responses to Bătuta pe loc!

 1. sed/lex

  Dar, oare la CCR este numai Dorneanu, pus de toti carcotelnicii in bataia pustii.Acolo sapte din cei 9 judecatori sunt pusi de catre presedinte, PNL, UDMR si PMP+ societatea civila?Si atunci despre ce vorbim?

 2. Hareton Ironcastle

  Se știe că Cur tea e anexa m-psd_ului ! Și iată că Cur tea pune în pericol sănătatea și viața oamenilor incitând la anarhie !!!

  L-am auzit vorbind pe Dorneanu. Vorbea ciudat,căznit,făcea pauze inexplicabile, nu-și termina propozițile …Era oare în stare de ebrietate ?

 3. gerula

  Omule, faci ce faci si arunci toate mizeriile incompetentilor de la palatele Cotroceni si Victoria in capul altora.Esti om batran, candva si cu o minte limpede despre ceea ce inseamna societatea cu toate pacatele ei umane, creionand cu stiinta, talent si obiectiv moravurile, dar nu numai.Acum, se vede treaba ca mintea a luat-o pe alaturi, fiind suferind grav de ciuma rosie, dar pe care incercati sa o tratati cu
  nuante de ciuma galben-bruna,pe care se vede treaba o suportati de minune.Altfel, bade, nu-ti murdari reputatia cu parti-priuri urat mirositoare, dorindu-va sincer a fi obiectiv si vertical.In rest…

 4. miriapodul dansează step

  Salariile speciale ale celor din Cur tea Constituțională ar trebui plătite din amenzile covid !