Bărbat din Cluj, arestat pentru trafic de droguri

Un bărbat din Cluj-Napoca și doi bărbați din municipiul Galați au fost arestați preventiv pentru 30 de zile, pentru trafic de droguri.

Polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate și procurorii DIICOT. din Galați, cu sprijinul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Cluj-Napoca, Direcției Operațiuni Speciale Cluj și Inspectoratului de Poliție Județean Cluj au efectuat opt percheziții domiciliare la persoane bănuite de trafic de droguri de risc și mare risc și operațiuni neautorizate cu substanțe susceptibile de a produce efecte psihoactive. Șapte percheziții au fost efectuate, la data de 6 octombrie, în municipiul Galați, la imobilele deținute de mai multe persoane bănuite că, în ultimul an, ar fi comercializat marijuana în oraș.

Potrivit IGPR, în urma acestor percheziții, au fost descoperite și ridicate: 700 de grame de cannabis, 580 de grame de 3-CMC (cocaină sintetică), 37.000 de lei, 1.450 de euro, 10 telefoane, 4 arme de airsoft și 3 arme albe.

În continuarea activităților, polițiștii au indisponibilizat un colet cu 1 kg de marijuana, care a fost expediat de un bărbat din Cluj-Napoca. La data de 7 octombrie, polițiștii l-au surprins în flagrant delict pe expeditorul coletului, în timp ce ar fi ridicat contravaloarea drogurilor.

În urma percheziției domiciliare efectuate la locuința acestuia, au fost ridicate două pungi vidate cu 30 de grame de marijuana, două cântare electronice, o armă airsoft, 48.530 de lei, 300 de dolari și 335 de euro.

D.S.F.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut