Bani pentru spitalele clujene

Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a declarat că în ședința de Consiliu Local de săptămâna viitoare vor fi alocați 10 milioane de lei pentru spitalele clujene. De asemenea, el a precizat care este stadiul proiectelor importante pentru comunitatea clujeană.

„Săptămâna viitoare vom avea o ședință de Consiliu Local și vom aloca 10 milioane lei pentru spitalele clujene. altele decât Spitalul Clujana care este al Primăriei și în care investim direct. Pentru că sănătatea este un obiectiv prioritar al acestui oraș și o dimensiune strategică, investim de la Consiliul local și Primărie 10 milioane lei pentru celelalte spitalele clujene,” a afirmat Emil Boc.

În ce privește pregătirile pentru noul an școlar, primarul a spus că mijloacele de transport pe cele 14 trasee își reiau parcursul, cu mici modificări din cauza unor lucrări pe câteva străzi din oraș.

„Bazinul din Borhanci pe care l-am scos la licitație a fost validat, și se pot depune oferte până în 7 octombrie, pentru realizarea acestui a. Este un bazin de înot de ultimă generație. Este o investiție de 23 de milioane euro, din bugetul local și care va ridica Clujul la alt nivel. Azi (n.red miercuri) am adjudecat licitația pentru Parcul 14 iulie, o investiție de peste un milion de euro, și parcul intră în modernizare. Vedem dacă se depun contestații sau nu, dar acest parc va intra într-un proces accelerat de modernizare”, a mai spus Emil Boc.

Nu în ultimul rând, el a subliniat că în octombrie, noiembrie, se va intra în teren la lucru la parcul din Zorilor, iar acum se lucrează la proiectare. În ce privește alte inițiative importante, edilul a punctat până în ianuarie se va încehia etapa exproprierilor pentru Parcul Est.

Anca M. COLIBĂȘANU

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut