Avarie la rețeaua de canalizare principală din Florești

Mai multe case au fost inundate la Florești în urma unei avarii la conducta principală de canalizare. Evenimentul a avut loc, marți dimineața, pe strada Avram Iancu iar la fața locului au ajuns echipaje de intervenție ale Companiei de Apă Someș. Primarul Bogdan Pivariu a transmis că avaria s-a produs pe str Avram Iancu la nr 336 (imediat după Marion spre Cluj) iar la locul incidentului s-a intervenit cu motopompe și vidanje pentru a remedia situația.

„Există câteva case inundate, iar echipamentele precum motopompele și mașinile de vidanjare sunt deja la locul incidentului. Pentru a repara această avarie, este necesară săpătura în prima bandă a DN1 la o adâncime de peste 6 metri. Intervenția va avea loc după ora 8.00 pentru a permite decongestionarea traficului de dimineață. Vă asigur că toate eforturile sunt făcute pentru a gestiona situația cât mai rapid și eficient posibil. Înțelegem că astfel de evenimente creează un disconfort semnificativ în trafic, dar intervenția este imperativă și urgentă pentru rezolvarea problemei. Avem asigurări din partea reprezentanților Companiei Apa Someș că vor mobiliza un număr mare de echipe pentru a remedia situația până în cursul serii. Vă rugăm să aveți înțelegere și să urmați indicațiile autorităților pe durata intervenției. Vom face tot posibilul să remediem această situație până în cursul serii târzii.

Vă mulțumim pentru răbdare și colaborare în această situație dificilă”, a precizat edilul din Florești.

„Urmare a unei avarii la conducta principală de canalizare care traversează localitatea Florești, Compania de Apă Someș S.A. va interveni cu săpătură pe DN1 aproximativ în zona străzii Avram Iancu, la numărul 336. Intervenția va demara în jurul orei 08.00 pentru a permite majorității participanților la trafic să ajungă la Cluj-Napoca. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat. Personalul Companiei va depune eforturi pentru reducerea la maxim a timpului de intervenție, însă este o lucrare complexă la canalul principal, iar la acest moment nu se cunoaște încă amploarea avariei”, a transmis Compania de Apă Someș.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut