Autoutilitară mistuită de flăcări

O autospecială a intervenit, luni dimineața, pentru a stinge flăcările care cuprinseseră o autoutilitară ce se deplasa pe E81, între localitățile Mihăești și Topa Mică.

„Solicitarea pentru intervenția de urgență a fost înregistrată în jurul orei 7:40, iar în momentul sosirii la fața locului pompierii au găsit autoturismul cuprins în totalitate de flăcări. Ocupantul s-a autoevacuat din autovehicul până la sosirea pompierilor și a reușit să scoată câteva bunuri din acesta. Flăcările au fost stinse imediat ce pompierii au ajuns la fața locului, însă, din cauza faptului că arderea era deja generalizată, autoturismul a fost distrus în totalitate” – a anunțat ISU Cluj.

Nu au fost persoane rănite ca urmare a acestui eveniment. Cercetările preliminare au stabilit că incendiul a pornit de la o defecțiune a instalației electrice a autoutilitarei.

Weekend solicitant pentru pompieri

La sfârșitul săptămânii trecute, pompierii din întreaga țară au acționat pentru gestionarea a 3.764 de intervenții, majoritatea constând în acordarea asistenței medicale de urgență (3.123 cazuri SMURD).

De asemeni – informează Inspectoratul General pentru Situații de Urgență – echipajele de salvatori au intervenit pentru stingerea a 153 de incendii, la 14 misiuni de descarcerare, precum și în alte 474 intervenții în sprijinul comunităților.

M. T.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut