Autoturism răsturnat în albia unui pârâu

Un autoturism s-a răsturnat, luni, în albia unui pârâu, între localitățile Săcuieu și Scrind, la o diferență de nivel de cca 5 m.

Potrivit ISU Cluj, două autospeciale cu modul de descarcerare din cadrul Detașamentului Huedin și un echipaj SAJ au fost alertate în jurul orei 10:00, pentru a se deplasa la locul accidentului. În momentul sosirii pompierilor, ocupanții erau deja preluați de un autoturism privat și un echipaj SAJ pentru a fi transportați la spital.

Ulterior sosirii acestora la Spitalul orășenesc din Huedin a fost solicitată o autospecială pentru transport victime multiple, din cadrul ISU, pentru a fi transferați la unitatea de primiri urgențe din Cluj-Napoca.

„Din primele informații reiese că un bărbat, de 32 de ani, din județul Arad, care se deplasa cu autoturismul pe direcția Scrind Frăsinet spre Bologa, într-un viraj la dreapta a pierdut controlul direcției de deplasare, părăsind partea carosabilă, autoturismul răsturnându-se în râul din apropierea drumului” – a precizat IPJ Cluj.

M. T.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut