Autoturism căzut într-o râpă, la Someșul Rece

O autospecială cu modul de descarcerare, două echipaje SMURD și o autospecială pentru transport victime multiple au fost dislocate duminică seara pentru a gestiona o situație de urgență rezultată în urma unui accident rutier produs pe raza localității Someșul Rece.

„Solicitarea pentru intervenția pompierilor a fost înregistrată în jurul orei 20:40, iar la fața locului aceștia au găsit un autoturism răsturnat în afara părții carosabile, căzut într-o râpă, la o adâncime de aproximativ 4 m. Ocupanții erau ieșiți din autoturism și au primit primul ajutor calificat imediat ce salvatorii au sosit la locul accidentului. O tânără de cca 30 de ani prezenta suspiciuni de fracturi și traumatisme, necesitând asistență medicală de urgență. Aceasta a fost transportată la spital pentru investigații și îngrijiri de specialitate, fiind în stare de conștiență și cooperantă! A anunțat purtătorul de cuvânt al ISU Cluj, lt. col. Andrei Biriș.

De asemeni – a precizat acesta – au mai fost transportate de la locul evenimentului la spital patru persoane care prezentau afecțiuni ușoare, pentru investigații și îngrijiri de specialitate.

M. T.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut