AUR denunță acțiuni de intimidare și vandalizare în campania din Cluj

Președintele organizației județene a AUR, Cristian Șipoș, denunță intimidările la care sunt supuși candidații partidului din comunele clujene. ”Primarul din Ciurila i-a întors pe trei candidați ai noștri care deja erau înscriși în alegeri. Au mai existat acte de intimidare în alte 6-7 comune. Este inadmisibil ce se întămplă”, a spus Șipoș într-o conferință de presă, adăugând că și afișele partidului sunt vandalizate în teritoriu.

El a făcut publice rezultatele unui sondaj de opinie intern care plasează partidul la 20 la sută procent județean și câștigător în cel puțin șase localități. ”Este anul patrioților. Avem cele mai bune liste de consilieri. Vom câștiga inclusiv la Cluj, unde avem de departe cel mai valoros candidat”, afirmă Șipoș.

Candidatul AUR la Primăria Cluj-Napoca, Călin Cozma, l-a provocat în aceeași conferință de presă pe Emil Boc la o confruntare electorală. ”Oricând, oriunde”, a spus el răspunzând la o întrebare, opinând în același timp că mănușa nu va fi ridicată. ”Nu înțeleg cum vrea domnul Boc să câștige alegerile dacă nu are curajul să vină să discute pe față despre ce a înfăptuit. Toate aceste inaugurări la care participă sunt recuzită electorală. Să vedem ce se va întâmpla cu ele după 10 iunie. În fapt, toate sunt întârziate pentru că autorizările din Primărie se mișcă foarte încet. Acolo e domnul Boc pe persoană fizică și atât, nimic nu se întâmplă fără aprobarea lui”, a spus Cozma.

El îndeamnă la o schimbare. ”Votați patrioți români. Dați-ne o șansă”.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut