Au început lucrările de foraje geotehnice pentru metrou și tren metropolitan

În perioada octombrie-decembrie 2020 se realizează lucrări de foraje geotehnice în cadrul proiectului de metrou și tren metropolitan. 

Primăria Cluj-Napoca alături de Geostud și de toți detinătorii de rețele au stabilit amplasamentele pentru 42 de foraje din cadrul proiectului„Tren Metropolitan Gilău – Floreşti – Cluj-Napoca – Baciu – Apahida – Jucu – Bonţida”- etapa I a sistemului de transport metropolitan rapid Cluj: Magistrala I de Metrou şi Tren Metropolitan, inclusiv legătura dintre acestea și a studiilor conexe viitoarelor obiective de investiții”.

Echipele tehnice se deplasează în zonele studiate pentru a efectua lucrările necesare acestei faze, conform procedurilor specifice.

Cetățenii care dețin cu orice titlu imobile situate de-a lungul coridorului și în cadrul zonelor studiate sunt rugați să permită accesul echipelor tehnice și utilajelor acestora pentru efectuarea în bune condiții a realizării forajelor geotehnice necesare elaborării proiectului – în conformitate cu prevederile Legii 255/2010.

 

Recomandat pentru dvs.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut