Au fost recepționate noile blocuri ANL la Gherla

Municipalitatea Gherla se poate lăuda cu o nouă realizare. Zilele trecut, pe strada Fizeșului au fost recepționate cel două blocuri ANL, care au 72 de apartamente moderne, dotate cu toate utilitățile necesare.

La recepția obiectivului de la marginea orașului au fost prezenți reprezentanții Primăriei Municipiului Gherla, în frunte cu primarul Ovidiu Drăgan, directorul ANL și reprezentanții constructorilor care au realizat această investiție importantă în viața socială a urbei.

În ultimii ani au fost mai multe solicitări pentru o locuință, mai ales din partea tinerilor căsătoriți, iar noile blocuri ANL rezolvă problema spațiilor de locuit. În prezent se finalizează lucrările tehnico-edilitare. De asemenea, se lucrează la amenajarea locurilor de parcare pentru autoturisme în jurul noilor blocuri, fiecare locatar dispunând de spații marcate unde să gareze mașinile. Au fost amenajate și locuri de joacă pentru copii, dotate cu toate aparatele necesare.

Cele două blocuri de locuințe se află într-un cadru natural pitoresc, la poalele dealului Brădet, zona de agrement a gherlenilor. În municipiul Gherla mai sunt două blocuri ANL pe străzile Parcului și Apei.

Szekely Csaba

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut