Atac cu cuțitul la Cluj-Napoca

O femeie de 33 de ani a fost înjunghiată vineri seara într-un magazin din Cluj-Napoca. Atacatorul a fost prins în scurt timpă după comiterea faptei iar victima este din fericire în afara oricărui pericol.

„În jurul orei 18.30, polițiștii municipiului Cluj-Napoca au fost sesizați cu privire la faptul că o femeie ar fi fost lovită de o persoana necunoscută cu un obiect tăietor-înțepător, într-o societate comercială din municipiu, ulterior părăsind locația respectivă.

La fața locului, s-au deplasat polițiștii, identificând o femeie de 33 de ani, din Cluj-Napoca, care a fost transportată în stare conștientă la o unitate medicală, spre a-i fi acordate îngrijiri de specialitate.

De asemenea, în baza semnalmentelor furnizate, la scurt timp polițiștii au identificat persoana în cauză, respectiv un tânăr de 17 ani.

Acesta a fost condus la sediul unității de poliție în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor producerii faptei sesizate, continuării cercetărilor în cauză și luării măsurilor legale, în consecință”, a anunțat IPJ Cluj.

Evenimentul a avut loc într-un magazin alimentar din zona străzii Dunării din Cluj-Napoca.

Atacatorul a fost reținut pentru 24 de ore iar Parchetul de pe lângă Tribunalul Cluj va propune instanței luarea măsurii arestării pentru tentativă de omor.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut