Arestați preventiv pentru trafic de droguri

Trei bărbați au fost surprinși în flagrant delict în timp ce ar fi încercat să comercializeze droguri.

Potrivit IGPR, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Cluj-Napoca – Serviciul de Combatere a Criminalității Organizate Maramureș, împreună cu procurorii DIICOT – BT Maramureș, au documentat activitatea infracțională a trei bărbați cu vârste cuprinse între 23 și 31 de ani, bănuiți de trafic de droguri.

„Cele trei persoane au fost surprinse în flagrant delict, în perioada 22-23 ianuarie, în timp ce ar fi transportat, comercializat și deținut droguri. Ulterior prinderilor în flagrant delict, la data de 23 ianuarie 2021, au fost puse în executare patru mandate de percheziție domiciliară, în urma cărora au fost ridicate peste jumătate de kilogram de cocaină, peste 500 de comprimate MDMA și peste 200 de grame de canabis. Totodată, au fost indisponibilizați 17.000 de lei, 1.000 de euro, telefoane mobile și înscrisuri necesare documentării activității infracționale” – informează IGPR.

Cei trei au fost reținuți pentru 24 de ore și prezentați instanței, care a emis pe numele lor mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul Serviciului pentru Acțiuni Speciale și Serviciului Poliție Rutieră din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Maramureș.

D.S.F.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut