Arestați pentru furt calificat și tâlhărie

Un bărbat de 46 de ani a fost arestat pentru infracțiunea de tâlhărie iar un tânăr de 18 ani a ajuns după gratii sub acuzația de de furt calificat.

Din verificările efectuate, polițiștii Secției 9 Poliție Rurală Turda au constatat faptul că, în data de 6 noiembrie a.c., în jurul orelor 18.30, un bărbat în vârstă de 52 de ani, ar fi observat prezența neobișnuită a unor persoane în imobilul pe care îl are spre îngrijire, în localitatea Iara.

În acest sens, cu sprijinul a două persoane ar fi intrat în imobil, unde aceștia au găsit lucrurile răvășite și prezența a doi bărbați, pe care i-au recunoscut. În acel moment, pentru a-și asigura scăparea, unul dintre ei l-a lovit pe bărbatul de 52 de ani, apoi au luat-o la fugă, sustrăgând un laptop în valoare de aproximativ 2.000 de lei.

Polițiștii au efectuat activități investigativ-operative, iar în scurt timp i-au depistat pe cei doi bănuiți, fiind vorba despre un tânăr în vârstă de 18 ani și un bărbat în vârstă de 46 de ani, ambii din comuna Iara.

La data de 7 noiembrie a.c., în baza probatoriului administrat, cei în cauză au fost reținuți pentru 24 de ore, iar la data de 8 noiembrie a.c., magistrații Judecătoriei Turda au dispus pe numele acestora măsura arestării preventive pentru o perioadă de 30 de zile.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut