Arestat preventiv pentru furt calificat

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Dej au reținut sâmbătă, pentru 24 de ore, un tânăr de 22 de ani, bănuit de furt calificat, alți 3 bărbați cu vârste cuprinse între 27 și 31 de ani fiind cercetați în stare de libertate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de complicitate la furt calificat.

„În jurul orei 19:30, Poliția municipiului Dej a fost sesizată cu privire la faptul că, în parcarea gării din municipiu, 4 persoane de sex masculin oferă spre vânzare țigarete. Polițiștii de ordine publică s-au deplasat la locația indicată, fiind identificați 4 bărbați din județul Iași, care se aflau într-un autoturism staționat. Cu ocazia verificărilor efectuate, în interiorul autoturismului au fost identificate mai multe bunuri, respectiv produse de îngrijire personală, țigarete, sticle de alcool și cafea, a căror proveniență nu a putut fi justificată. Totodată, s-a stabilit faptul că tânărul de 22 de ani corespunde semnalmentelor autorului unui furt săvârșit anterior sesizării, motiv pentru care cei patru au fost conduși la sediul Poliției municipiului Dej. Ca urmare a cercetărilor efectuate de polițiști, a reieșit că, în jurul orei 18:30, aceștia ar fi pătruns într-un supermarket de pe raza municipiului, de unde tânărul de 22 de ani ar fi sustras 10 pachete de țigarete” – informează IPJ Cluj.

La data de 24 ianuarie, tânărul a fost prezentat magistraților din cadrul Judecătoriei Dej, fiind luată măsura arestului preventiv pentru o perioadă de 30 de zile.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat și complicitate la furt calificat.

D.S.F.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut