Arestat preventiv pentru furt calificat și amenințare

Polițiștii Secției 2 Poliție Cluj-Napoca au identificat și reținut un tânăr de 21 de ani, bănuit de săvârșirea a două fapte de tentativă la furt calificat, dar și a unei fapte de furt calificat și amenințare.

„Din cercetări a reieșit că, în cursul lunii septembrie a acestui an, tânărul din Cluj-Napoca a încercat să sustragă bunuri din două autoturisme parcate pe raza cartierului Mărăști și a sustras articole vestimentare dintr-o încăpere a unui imobil. Totodată, acesta a amenințat o persoană cu o unealtă metalică în timp ce se deplasa pe o stradă din municipiu. Cel în cauză a fost identificat și ulterior depistat în urma activităților informative și de investigare, polițiștii procedând la punerea în executare a unui mandat de aducere emis pe numele acestuia, pentru continuarea cercetărilor” – informează IPJ Cluj.

Tânărul a fost reținut pentru 24 de ore în baza probatoriului administrat cu ocazia documentării activității infracționale, iar în cursul zilei de miercuri, 6 octombrie, a fost prezentat magistraților din cadrul Judecătoriei Cluj-Napoca, aceștia admițând propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile.

D.S.F.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut