Aparatură medicală performantă pentru Spitalul din Câmpia Turzii

Consiliul Judeţean (CJ) a achiziţionat, din fonduri proprii, un computer tomograf în valoare de peste 1,1 milioane de lei pentru Spitalul Municipal „Dr. Cornel Igna” din Câmpia Turzii.

„Consiliul Judeţean Cluj a cumpărat un nou echipament medical de ultimă generaţie care a fost livrat în această dimineaţă şi care va fi dat în folosinţă, în cel mai scurt timp, în cadrul Spitalului Municipal „Dr. Cornel Igna” din Câmpia Turzii. (…) Astfel, forul administrativ judeţean a achiziţionat pentru Spitalul Municipal „Dr. Cornel Igna” din Câmpia Turzii un Computer Tomograf care va intra în dotarea Laboratorului de Radiologie. Valoarea aparatului medical este de 1.113.840 de lei, bani special alocaţi în acest scop din bugetul propriu al Consiliului Judeţean Cluj”, se arată într-un comunicat transmis, luni, de CJ Cluj.

Preşedintele CJ Cluj, Alin Tişe, spune că investiţia a fost făcută pentru a oferi celor din Câmpia Turzii acces mai uşor la investigaţiile medicale de care au nevoie.

„Din dorinţa de a contribui la creşterea calităţii serviciilor medicale, investiţiile noastre se îndreaptă atât spre spitalele pe care le avem în subordine cât şi spre cele din judeţ. Scopul este de a oferi tuturor clujenilor un acces facil la investigaţiile, intervenţiile şi tratamentele de care au nevoie. Desigur, în luarea deciziei de achiziţionare a acestui echipament au cântărit extrem de mult şi parteneriatul pe care îl avem cu Primăria municipiului Câmpia Turzii, buna relaţie de colaborare cu domnul primar Dorin Lojigan, precum şi interesele comune ce vizează dezvoltarea judeţului Cluj”, a declarat Alin Tişe.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut