Amendă usturătoare pentru inscripţii ilegale pe o clădire

Un bărbat din Mediaş a fost sancţionat cu suma de 2000 de lei, după ce a fost prins de autorităţile clujene aplicând inscripţii de tip graffiti pe peretele clădirii Muzeului de Istorie.

Poliţiştii locali din cadrul Serviciului Ordine şi Siguranţă Publică – Biroul de ordine publică zona I, aflându-se în timpul exercitării atribuțiilor de serviciu, în zona străzii Octavian Petrovici au depistat și identificat o persoană de sex masculin, pe numitul T.S.I., domiciliat în municipiul Mediaș, județul Sibiu, care executa inscripții de tip graffiti pe peretele clădirii Muzeului de Istorie”, au precizat reprezentanţii Primăriei Cluj-Napoca.

Bărbatul a fost condus la sediul Poliției Locale Cluj-Napoca, unde a fost sancționat contravențional cu amenda maximă care poate fi aplicată în acest caz, în conformitate cu prevederile HCL 191/2009 pentru buna gospodărire a municipiului Cluj-Napoca.

În contextul multiplicarii acestor acţiuni nelegale Primăria Clujului i-a luat în vizor pe cei care distrug clădirile și statuile orașului cu desene și inscripții de tip graffiti. Persoanele care au astfel de activităţi pot fi identificate în doar câteva ore și sancționate imediat.

A.M.C.

Articole din aceeasi categorie