Ambasadorul Republicii Coreea de Sud în România, la Primăria Cluj-Napoca

Primarul Emil Boc a primit vizita E.S. Kim Yong Ho, Ambasadorul Republicii Coreea de Sud în România în Sala de sticlă a Primăriei Municipiului Cluj-Napoca.

„Cu această ocazie, am adus mulțumiri E.S pentru toate acțiunile de cooperare dintre municipiul Cluj-Napoca și Coreea de Sud. Aceasta a fost vizita de rămas bun, domnul ambasador urmând să-și încheie mandatul”, a declarat Emil Boc.

Relația de înfrățire dintre Cluj-Napoca și orașul Suwon datează de peste 20 de ani și s-a concretizat de-a lungul timpului în proiecte bilaterale în domenii precum educația, inovarea sau cultura, iar în ultimul timp în demersurile de combatere a pandemiei de COVID-19. Cu ocazia a 20 de ani de înfrățire, orașul nostru a găzduit „Festivalul Cluj-Suwon”, un eveniment cultural de excepție care a reunit cultura românească și cea coreeană.

„De asemenea, am prezentat delegației diplomatice proiectele desfășurate sau care urmează să fie derulate pe termen de mediu și lung de Primăria Cluj-Napoca în materie de mobilitate urbană durabilă, dimensiune verde sau infrastructură modernă”, a mai spus Emil Boc.

 

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut