AlimenTerra: Dialoguri fertile cu tineri, despre hrană

Asociația „Mai bine” organizează, în perioada 15 – 28 august, o serie de întâlniri cu tinerii, în cinci orașe din țară – Iași, Cluj-Napoca, Târgu Mureș, Timișoara și Oradea -, în cadrul cărora își propune să poarte cu aceștia „dialoguri fertile” despre hrană.

La Cluj-Napoca evenimentul va avea loc vineri, 21 august, de la ora 17:50, în Parcul Central, cu respectarea măsurilor de precauție impuse de contextul epidemiologic actual.

Intitulat AlimenTerra, evenimentul se adresează persoanelor între 18 și 35 de ani, „curioase sau pasionate de hrană, oameni sau planetă”. Organizatorii promit participanților dialoguri interesante despre hrană, dar și… gustări sănătoase.

Participarea este gratuită, însă locurile sunt limitate. Cei interesați se pot înscrie pe www.maibine.eu până joi, 13 august, ora 23:59.

Asociația ”Mai bine”, înființată în 2009, în Iași, are ca misiune declarată „promovarea teoretică și practică a dezvoltării durabile prin inițiative și proiecte organizate și dezvoltate în patru domenii: educație pentru dezvoltare durabilă, protecția mediului, antreprenoriat social verde și implicare civică”.

Evenimentul de la Cluj-Napoca este organizat în parteneriat cu Food Waste Combat și Clujul Sustenabil.

M. T.

Articole din aceeasi categorie