Activitatea Serviciului de Evidență a Persoanelor Dej, paralizată de coronavirus

Activitatea Serviciului Public Comunitar de Evidență a Persoanelor Dej este asigurată începând de luni, 14 septembrie de un singur angajat după ce trei dintre funcționarii unității au fost confirmați cu coronavirus. În acest context, Primăria Dej a decis ca programul cu publicul să fie restrâns la intervalul orar 09-12, până în data de 22 septembrie.

 

Surse din Primăria Dej au declarat pentru Făclia că focarul de infecție a fost depistat vineri, ceea ce a implicat suspendarea activității Serviciului. Activitatea a putut fi reluată luni după ce unul dintre angajați s-a întors din concediu.

Primăria Dej a comunicat că, ținând cont de actualul context, în cadrul Serviciului Public Comunitar de Evidență a Persoanelor Dej, programul cu publicul este restrâns la intervalul orar 09-12, până în data de 22 septembrie. Activitățile cu publicul care se desfășoară în această perioadă, zilnic de luni până vineri în intervalul orar 09:00- 12:00, sunt următoarele: eliberarea cărților de identitate personalizate; depunerea actelor pentru cărți de identitate provizorii și eliberarea acestora; înregistrarea documentelor privind nașteri, căsătorii, decese”, a transmis municipalitatea dejeană. Totodată se precizează că depunerea cererilor pentru eliberarea de cărților de identitate și stabilirea reședinței, se poate realiza doar la Direcția Județeană de Evidența Persoanelor Cluj, Str. Aviator Bădescu, nr. 7-9, Cluj-Napoca, tel: 0264-450406, fax: 0264-450405, E-mail: djepcluj@mail.rdscj.ro, Web: www.djepcluj.ro.

Potrivit Prefecturii Cluj, în ultimele 24 de ore, la nivelul județului au fost confirmate 21 de persoane cu coronavirus. În acest moment, în spitalele clujene dedicate bolnavilor COVID sunt internate 283 de persoane, dintre care 243 sunt clujeni.

Articole din aceeasi categorie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *