Acțiuni ale polițiștilor la Căpușu Mare

Un bărbat în vârstă de 47 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, pe numele căruia era emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea de către magistrații Judecătoriei Huedin, a fost depistat de polițiștii Secției 8 Poliție Rurală Huedin – Postul de Poliție Comunală Căpușu Mare, în cadrul unei acțiuni derulate luni, 9 noiembrie, la Căpușu Mare.

Bărbatul, care are de executat o pedeapsă privativă de libertate pentru un an, ca urmare a săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, a fost predat reprezentanților Penitenciarului Gherla, în vederea executării pedepsei.

În cadrul aceleiași acțiuni, care a vizat, între altele, prevenirea răspândirii virusului Covid-19, au fost aplicate 16 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 11.600 de lei. Dintre aceste, 9 au fost aplicate ca urmare a încălcării normelor prevăzute de OUG 195/2002 R. De asemeni, au fost aplicate sancțiuni pentru nerespectarea normelor de protecție prevăzute de Legea 55/2020, a regulilor privind perioadele de conducere, pauză și odihnă ale conducătorilor auto și utilizarea aparatelor de înregistrare a activității acestora, precum și pentru încălcarea unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice, prevăzute de Legea 61/1991.

D.S.F.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut