Acțiune în sistem integrat, în Cluj-Napoca

Peste 80 de persoane au fost legitimate de polițiști și 42 de vehicule au fost oprite pentru control, în cadrul unei acțiuni derulate luni, 20 septembrie, pe raza municipiului Cluj-Napoca.

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca, împreună cu jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile ”Ștefan Cicio Pop” și Inspectoratului de Jandarmi Județean Cluj au acționat în sistem integrat, în vederea prevenirii faptelor de natură penală sau contravențională, combaterii infracțiunilor contra patrimoniului și a celor comise în segmentul stradal, precum și pentru creșterea gradului de disciplină rutieră. De asemeni, activitățile au urmărit verificarea respectării normelor de protecție sanitară, în vederea prevenirii și combaterii efectelor pandemiei de Covid-19.

Efectivele angrenate au acționat în două etape, respectiv în intervalele orare 16:30-18:00 și 22:30 – 00:00, prin intermediul unor filtre rutiere constituite pe principalele artere de circulație din municipiu, precum și prin intensificarea verificărilor în zonele de interes operativ. Neregulile constatate au condus la aplicarea a 38 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 15.140 lei. Dintre acestea, 27 au fost aplicate în urma abaterilor de la normele de circulație pe drumurile publice, fiind reținute două permise de conducere și retras un certificat de înmatriculare.

D.S.F.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut