Accident rutier între localitățile Dealul Negru și Beliș

Un accident rutier în care au fost implicate trei mașini, a avut loc duminică, între localitățile Dealul Negru și Beliș. Un bărbat de cica 50 de ani a fost preluat de către echipajul elicopterului SMURD și transportat la spital

O autospecială, un echipaj SMURD și două ambulanțe SAJ au fost alertate în jurul orei 14.00 pentru a gestiona o situație de urgență produsă în urma unui accident rutier care a avut loc între localitățile Dealul Negru și Beliș.

„Apelantul a precizat faptul că în autoturisme au fost și două femei însărcinate, motiv pentru care a fost alertat și un elicopter SMURD pentru a intervenii la locul accidentului.

Pompierii au găsit trei autoturisme avariate la locul accidentului, iar ocupanții ieșiți din acestea. Un bărbat de cica 50 de ani prezenta starea cea mai gravă, după evaluările primare, drept pentru care a fost preluat de către echipajul elicopterului SMURD și a fost transportat la spital”, au transmis reprezentanții ISU Cluj.

De asemenea, cele două femei gravide au fost transportate la spital pentru investigații de specialitate.

Alți doi bărbați au fost consultați și transportați la spital pentru investigații și îngrijiri de specialitate. Aceștia acuzau dureri în zona toracelui, dar erau conștienți și cooperanți.

Conform IPJ Cluj, un conducător auto care se deplasa dinspre localitatea Beliș ar fi depășit neregulamentar autoturismul care îl preceda, intrând în coliziune cu autoturismul care circula din sensul opus. În urma impactului,  autoturismul cu care care s-a efectuat manevra de depășire a fost proiectat în autoturismul depășit.

A.M.C.

Articole din aceeasi categorie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *