Accident rutier in localitatea Câțcău 

Patru femei au ajuns la spital, în urma unui accident care a avut loc duminică seară, în localitatea Câțcău.

Potrivit reprezentanților IPJ Cluj, o conducătoare auto de 19 ani, din comuna Cășeiu, care se deplasa pe DN1C, din direcția Dej spre Baia Mare, ar fi efectuat un viraj la stânga, intrând în coliziune cu un autoturism condus de un tânăr de 28 de ani, din municipiul Dej, care circula pe sensul opus.

În urma evenimentului, conducătoarea auto și trei femei, pasagere în autoturism, au fost transportate la o unitate medicală in vederea acordării ingrijirilor de specialitate.

Ambii conducători au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

Conform reprezentanților ISU Cluj, două autospeciale, un echipaj SMURD și unul SAJ au intervenit ca urmare a accidentului rutier produs pe raza localității Câțcău.

Pompierii au găsit două autoturisme avariate, iar într-unul erau încarcerate trei persoane. „Astfel, s-a acționat pentru deblocarea ușilor și extragerea persoanelor din autoturism cu echipamentele specifice (KED), astfel încât să nu le fie agravate leziunile suferite.

Acestea au fost consultate și transportate la spital, cu  afecțiuni ușoare spre medii (escortații, tăieturi, contuzii, etc), pentru îngrijiri și investigații de specialitate.

O altă tânără implicată în accident a fost, de asemenea, consultată și transportată la spital”, au precizat reprezentanții ISU Cluj.

A.M.C.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut